KIA CARENS

VALET FÖR DIG MED MÅNGA KRAV

Pendling till jobbet, långkörning på landsväg eller familjeutflykter – Kia Carens är det perfekta bilvalet. Denna mångsidiga bil förenar utrymme och flexibilitet med läcker europeisk design. Samtidigt finns toppmodern teknik, komfort och omfattande säkerhetslösningar som resulterat i 5 stjärnor i Euro Ncap’s krocksäkerhetstest. Carens har allt som krävs för att sätta en ny standard i segmentet.

Sju bekväma sittplatser
Kia Carens har hela sju sittplatser som är gjorda i material av högsta klass samt är ergonomiskt designade för att ge största möjliga komfort. Gott om utrymme för både huvud och ben, och perfekt för en bekväm och avslappnad långresa.

Extra bra sikt
Vindrutans bas är lågt placerad i Carens, tillsammans med den breda, svepande instrumentbrädan förbättrar detta runtom-sikten i bilen.

Gott om förvaringsutrymme
Kia Carens erbjuder en mängd olika förvaringsmöjligheter. I framsätet finns exempelvis mugghållare och en solid förvaringsbox där föremål hålls säkra och utom synhåll. Bagageutrymmet är mycket rymligt och utrustat med nätkrokar. När man fäller ner/viker undan sätena är förvaringskapaciteten upp till hela 1.650 liter!