KIA CEE’D GT

LANSERING I VÅR

Dynamisk och banbrytande design som garanterat väcker uppmärksamhet. cee’d GTs personlighet präglas genomgående av styrka och elegans. Den utmanande designen lämnar ingen oberörd. cee’d GT har 5 dörrar och den bekvämligheten som det medför. Samtidigt finns en perfekt kombination av dynamik och komfort.

Bilen som gör underverk med dina sinnen

Den avgörande faktorn är den helt nyutvecklade 1,6 liters turbo GDI-motorn med 204 hk. Tillsammans med den 6-växlade växellådan ger motorn 265 Nm och levererar 0-100 km/h på bara 7,7 sekunder, topphastigheten är 230 km/h. Till den kraftfulla motorn har vi valt en sportig fjädring för bästa väghållning.

Gillar du sportig framtoning och kvalitetskänsla – då har du kommit rätt! Tänk dig att glida ner i den mocka-klädda Recarostolen, höra motorn spinna och se instrumentbelysningen i HD lysa upp, allt i en sann motorsport-anda. Med den läderklädda växelspaken lägger du i ettan, greppar sedan den perforerade läderratten med röda sömmar – placerar foten på den aluminium-legerade gaspedalen…. och kör! Den ergonomiska Recaro-stolen är utrustad med svankstöd som är väldigt behagligt om du tänkte åka på lite längre äventyr.