KIA CEE’D SPORTSWAGON

EN HELT NY KLASSIKER

Nya versionen av cee’d Sportswagon har fått ännu generösare utrymmen än sin föregångare, vilket gör att hela familjen sitter bekvämt både fram och bak. Lastutrymmet är rymligt och den smarta bagageluckan gör det lätt att lasta i och ur. Förutom spännande teknik och smarta lösningar så ingår ett genomarbetat säkerhetstänk och en ännu mer komfortabel körupplevelse.

Material av hög kvalitet och särskild uppmärksamhet ägnad åt ergonomin, gör att du känner dig som hemma på vägen. Om du inte kan få nog av moderna bekvämligheter har cee’d mycket att erbjuda. Såväl ratten som förar- och passagerarsätena har uppvärmning – perfekt för kalla vintermorgnar. Du kan också välja mellan manuell och automatisk 2-zons luftkonditionering. Tack vare den senaste luftkonditioneringstekniken erbjuder båda systemen mycket god bränsleekonomi.

För att på ett bekvämt sätt vägledas fram till din destination kan du välja vårt senaste, heltäckande navigationssystem med 7″ pekskärm*. Systemet har röstigenkänning på upp till 10 språk samt en text-till-tal-funktion, som anger gatuadresser medan du kör. Displayen visar också vy från backkameran som hjälper dig att parkera manuellt.

Den smarta användningen av utrymmet skapar gott om benutrymme och takhöjd så att alla passagerare kan färdas bekvämt. Bagageutrymmet för Sportswagon är 528 liter, en av de mest generösa i klassen. Om du behöver mer utrymme för att lasta större eller längre föremål, kan baksätet delas 60/40 eller så kan du vika ned båda sätena för att få ett plant lastutrymme och ett bagageutrymme på 1642 liter. Det finns dessutom gott om tillbehör som hjälper dig att förvara och säkra dina föremål, t.ex. praktiska krokar och nät samt ett förvaringsutrymme under bagageutrymmets golv. På olika platser i kupén finns det också mugghållare, förvaringsutrymmen i armstöd och ett rymligt, ventilerat handskfack.  *Tillval för cee’d sw 1,6 CRDi, finns för både manuell och automatisk växellåda.