KIA Picanto

En liten bil med stora möjligheter.

Med Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte räknar med i den här klassen. Här finns tilltalande material och snygga designlösningar samt en rad smarta och ergonomiska funktioner. Det är de små detaljerna som ligger bakom de stora körupplevelserna och det är ingen slump att Kia Picanto är den näst mest sålda bilen i klassen 2013 (källa: Bil Sweden).

Bilen har 200 liter bagageutrymme som räcker gott och väl för de flesta resor. Genom att dela baksätet (60/40) kan du transportera mer skrymmande saker och ändå få plats men en passagerare i baksätet. Du kan också fälla ned baksätet helt och få en platt lastyta. Det finns en mängd alternativ och dessutom gott om förvaring för dina mindre saker. Picanto är utrustad med med klassledande säkerhetsfunktioner som kan förhindra olyckor och skydda både dig och dina passagerare vid en eventuell incident.

Du välja mellan två lättviktsbensinmotorer: 1,0-litersmodellen med 69 hk och 1,2-litersmodellen med 85 hk. Båda håller ned bensinförbrukning och CO2-utsläpp samtidigt som de ger en mjuk och tyst gång. Vi är stolta över att kunna erbjuda Picanto med Kias unika 7-års nybilsgaranti, precis som alla andra Kia-modeller. Det betyder att du får minst 2 555 dagar med bekymmersfri körning. Det kan du lita på.