KIA PRO_CEE’D GT

UPPTÄCK KRAFT & KÄNSLA

Våra designers och ingenjörer frågade sig: hur förnyar vi ordet körglädje? Svaret blev Kia pro_cee’d GT. Det här är en bil där varje designad linje och detalj signalerar fart och kraft.

pro_cee’d GTs har 3 dörrar och personligheten präglas genomgående av styrka, och med sin utmanande design lämnas ingen oberörd.
Bilen som gör underverk med dina sinnen – den avgörande faktorn är den helt nyutvecklade 1,6 liters turbo GDI-motorn med 204 hk. Tillsammans med den 6-växlade växellådan ger motorn 265 Nm och levererar 0-100 km/h på bara 7,7 sekunder, topphastigheten är 230 km/h. Till den kraftfulla motorn har vi valt en sportig fjädring för bästa väghållning.

Gillar du sportig framtoning och kvalitetskänsla – då har du kommit rätt! Tänk dig att glida ner i den mocka-klädda Recarostolen, höra motorn spinna och se instrumentbelysningen i HD lysa upp, allt i en sann motorsport-anda. Med den läderklädda växelspaken lägger du i ettan, greppar sedan den perforerade läderratten med röda sömmar – placerar foten på den aluminium-legerade gaspedalen…. och kör! Den ergonomiska Recaro-stolen är utrustad med svankstöd som är väldigt behagligt om du tänkte åka på lite längre äventyr.

pro_cee’d GT har en släkting som vi kallar cee’d GT, och den har 5 dörrar.