KIA RIO – SNYGG & BRÄNSLESNÅL SMÅBIL MED HÖG STANDARD

Dynamisk design, bra prestanda, med en rymlig och snygg interiör. Kia Rio är en ekonomisk småbil som har väckt uppmärksamhet tack vare sina låga utsläppsnivåer och snygga design.

Rio är en bil som drar blickarna till sig. Den här dynamiska halvkombin är inte bara snygg: här får du komfort och utrustning på en högre nivå än vanligt i den här klassen. Bränsleförbrukningen är låg och koldioxidutsläppen börjar på 113g/km. Lägg sedan till vår unika 7-åriga nybilsgaranti och man kan lätt förstå att bilen väcker beundran.

Rio bjuder på bekväm och praktisk körning samt har kvalitet och utrustning i premiumklass. Vad sägs om t ex rattvärme, AC, fjärrstyrt centrallås, färddator och elhissar – allt ingår som standard! Du kommer trivas direkt i din Rio. Våra designers har skapat en luftig och rymlig interiör med genomgående förstklassiga material. Ergonomiskt formade säten ger kroppen det stöd den behöver, medan instrumentpanelen förmedlar en känsla av lyx.

Vi beskriver Rio som maximal körglädje till ett rimligt pris. Välj mellan en diesel- och två bensinmotorer, från 85 till 109 hästkrafter. Motorerna har bland den lägsta bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen i sin klass. Optimerad aerodynamik och kiseldäck förstärker ytterligare bränsleekonomin genom att minska vägfriktionen.