KIA SORENTO

KRAFTFULL & BRÄNSLEEFFEKTIV SUV MED AWD

Även om Sorento är en elegant och stilfull allroundbil har den kvar sina ursprungliga egenskaper. Om du söker en tålig och kraftfull SUV är Sorento helt rätt val. Är du mer intresserad av modern design, avancerade komfortfunktioner och smidig väghållning, så har Sorento det också. Denna mångsidiga SUV med AWD (All-Wheel-Drive), ger dig allt du behöver, oavsett vilken livsstil du har. Sorento lämpar sig utmärkt både som säker pendlingsbil, praktisk familjebil och stark dragbil.

Oavsett om du kör fram på landsvägar, tar dig fram på sämre småvägar eller navigerar i storstadsdjungeln ger Sorentos högklassiga motor en både komfortabel och bränsleeffektiv körning. Det avancerade AWD-systemet med möjlighet till drivning på fyra hjul, ger extra kraft varje gång du behöver det, oavsett vägförhållanden eller väder.

Är du på väg till jobbet eller på långresa med familjen, så kommer du som kör Sorento fram utvilad. Detta tack vare den rymliga och välplanerade kupén och den senaste tekniken som ökar både din säkerhet och komfort.

Precis som för alla andra Kia-modeller erbjuder vi vår marknadsledande 7-års nybilsgaranti från fabrik.