Outlander_snow

ELHYBRID MITSUBISHI

outlander_phev15_tanklock_new

Laddhybrid – vi förklarar begreppet

Laddhybrid är det svenska namnet på det engelska uttrycket Plug-In-Hybrid, även känt som PHEV. Skillnaden mellan en laddhybrid och andra bilar är att denna typ av bil använder sig av elmotorer tillsammans med en bränslesnål motor. Dessa arbetar tillsammans och tillsätter den lägsta mängden bränsle som krävs för att ta bilen dit den ska.

En laddhybrid föredrar att använda sig av elmotorerna, och vid hastigheter upp till 120 km/h så drivs bilen enbart av elmotorerna. När högre hastigheter uppnås så kombinerar den samtliga motorer och levererar den effektivaste lösningen med hänsyn till miljön.

Laddhybriden har flera faktorer som påverkar om hur fördelningen av el- och bensinförbrukningen ska ske. Faktorer som bilens vikt, vägunderlaget, hastigheten, hur mycket el som finns kvar i batterierna och mycket annat påverkar bilens räckvidd på eldrift.

Varför ska du välja Mitsubishis laddhybrid?

Vår bil är en SUV och det finns många fördelar med att köra just en SUV. Bilen rymmer väldigt mycket och så är du även placerad högre upp, så du ser betydligt bättre när du är ute på vägarna.

En annan fördel med att välja Mitsubishis laddhybrid Outlander är att den är väldigt tyst i drift. Om du inte tidigare har kört en eldriven bil så kommer du att märka vilken enorm skillnad det är för ens komfort att köra en bil som är tystgående.

Vår laddhybrid är även fyrhjulsdriven, vilket har många fördelar. Bilen är mer kraftfull och gör det t.ex. möjligt att ta sig smidigare upp för backar under årets kallare och isigare dagar. Genom att använda sig av en fyrhjulsdriven bil så blir din körning säkrare. Du får även mycket bättre fäste vid start och acceleration.

Vår laddhybrid Mitsubishi Outlander Plug-In-Hybrid är ett resultat av vårt arbete med att ta större hänsyn till miljön. Samtidigt som bilen visar större hänsyn till miljön så har vi lyckats med att ge bilen sportiga och sofistikerade detaljer som får den att stå ut i mängden.

Du kan ladda bilens elmotor under natten så är den redo följande dag, det tar mellan 3-5 timmar att ladda från 0-100%. Under resans gång kan du ladda batteriet på särskilda laddstationer. Beroende på kapacitet kan vissa av dessa ladda batterierna till 80% på bara 25 minuter!

outlander_phev_dash