e_soul

Kia e_Soul den senaste i raden av Kias elbilar och hybrider

elbil kia

Välkommen till en laddbar värld - Kia elbilar

Vi kan inte blunda för allt vi gör påverkar vår morgondag, både människor, djur och natur berörs. Så låt oss färdas varsamt fram. Kia e-Soul är den senaset i raden av elbilar och hybrider från Kia, med räckvidd upp till 452 km. Med det stärker vi upp vår bredd av laddbara bilar, såväl laddhybrider som elbilar. Alla praktiskt anpassade med lång räckvidd på el och låga eller noll C02-utsläpp vid körning. Laddbara bilar är ett vägval, ett generationsskifte. Framtiden är i våra händer. Välkommen till Kareby Bil för en provkörning.

Kia elbilar och hybrider:

Kia e-Soul
Kia e-Niro
Kia Niro PHEV
Kia Optima PHEV

Lång räckvidd

Nya Kia e-Soul har en räckvidd upp till 452 km. Flera tekniska nyheter bidrar. Batteriet som ligger undertill i helt nya Kia e-Soul har ett batteriuppvärmningssystem som värmer upp batteriet i kallare temperaturer för att öka räckvidden. Det hjälper också till att minska förlusten av batteriladdning över natten på grund av kalla väderförhållanden. Du programmerar batteriets värmesystem för en viss tid med hjälp av 10,25“ pekskärmen innan du börjar din resa.

Ren glädje

Fräsh, cool och lekfull. Framtiden är full av möjligheter i den nya helt nya eldrivna crossovern Kia e-Soul. Med sin excentriska design, fantastiska inredning med den senaste tekniken, inklusive Kias innovativa Head-Up-Display, plus en avancerad EV drivlina som ger en räckvidd upp till 452 km på en full laddning. Det här är en elbil med sin egen unika karaktär, precis som de personer som väljer att köra den.

Bromsning som spar batteri

För att säkerställa effektiv körning och för att ytterligare förlänga räckvidden, erbjuder helt nya e-Soul nästa generations regenerativ bromsning med tre olika lägen för att passa olika körförhållanden och körstilar.

 

Värdera uthålligheten

Helt nya Kia e-Soul gör körupplevelsen rolig och stilfull. Men det är framförallt kombinationen av en elbil med noll CO2 under körning och den omedelbara responsen från en elmotor och ett batteri som medger upp till 452 km, som gör att en väldigt speciell känsla infinner sig. Accelerationen 0 till 100 km/h går på 7,9 sekunder och maxhastigheten är 167 km/h.

 

Välj körläge

Helt Nya Kia e-Soul anpassar sig till din favorit-körstil. Välj från “Normal” -läget, vilket ger den fullständiga körupplevelsen optimerad för en typisk körning, eller “Eco” eller “Eco +” -läget för att maximera strömsparandet. Samtidigt maximerar “Sport” -läget bilens prestanda.