xceed_collage

Nu introducerar vi nya Kia XCeed

kia_xceed_top

Fånga nya Kia XCeed!

Väutrustade Kia XCeed

XCeed är utrustad med bl.a. 18” aluminiumfälgar, ACC 2-zons klimatanläggning, autobroms, Bluetooth® med röststyrning, 10,25” pekskärm med navigationssystem och spegling av mobiltelefoner via Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™, backkamera med dynamisk projicering, eluppvärmbar, justerbar och läderklädd ratt. Ryggstöd bak, fäll-/delbart 40/20/40, helljusassistans, automatisk avbländning. Bland säkerhetsfunktionerna finns aktiv filhållningsassistans och trötthetsvarnare.

UVO-connect

Nya Kia XCeed är förberedd för UVO-connect – en rad avancerade funktioner framtagna för att öka din säkerhet, maximera din körupplevelse och göra din Kia enklare att äga och använda. Den kopplar upp dig mot världen omkring dig i realtid och ger dig ovärderlig information på varje resa. UVO-appen är byggd för att fungera både med Apple- och Android-telefoner och ger dig mer kontroll över din bil. Du kan skicka vägbeskrivningar till din Kia XCeed före en resa, kontrollera var den är och se fordonsrapporter och diagnosuppdateringar.

7-års nybilsgaranti på Kia XCeed

Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Med hög kvalitet kan man ge den typen av garanti. En av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde är att nybilsgarantin följer med när du säljer din bil.

Och det finns fler fördelar! Om du väljer att serva din Kia hos oss på Kareby Bil får du dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar – en förmån som ingår när du servar din bil hos en  auktoriserad Kia-verkstad.