ceedsw_hamn

Nya Kia Ceed Sportswagon

Lev livet med nya Kia Ceed!

Nu är den här - den perfekta bilen för den aktiva familjen! I Kia Ceed Sportswagon får du en bil med massor av allt – intelligent ny teknik, aktiva säkerhetssystem och inte minst viktigt, ett rejält lastutrymme på hela 625 liter.

Kia Ceed SP är en halvkombi med en kraftfull och uttrycksfull design som du lägger märke till direkt. Är du på jakt efter riktig körglädje ska du absolut boka tid för provkörning!

Aktiv säkerhet men ny sofistikerad teknik

Med Kia Ceed SP blir bilresan ännu mer njutbar tack vare nya tekniska system som ger både bättre komfort och större säkerhet. Bilen är utrustad med Apple CarPlayTM och förberedd för Android AutoTM – allt för att underlätta uppkopplingen mot din smartphone.

7-års nybilsgaranti på Kia Ceed SP

Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Med hög kvalitet kan man ge den typen av garanti. En av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde är att nybilsgarantin följer med när du säljer din bil.

Och det finns fler fördelar! Om du väljer att serva din Kia hos oss på Kareby Bil får du dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar – en förmån som ingår när du servar din bil hos en  auktoriserad Kia-verkstad.