e-Niro_Miljo

Nya Kia e-Niro

eniro_ladd

Lev livet med nya Kia e-Niro!

Nu är den här - elbilen utan kompromisser. Här finns generösa och utrymmen för familjen. e-Niro har ett högre insteg som gör det lättare att kliva i och ur. Räckvidden är 455 km, vilket tillsammans med laddtiden för snabbladdning är 54 minuter (se specifikation) Bagageutrymmet rymmer 451 liter, vilket är mer än de flesta andra elbilar. Baksätet kan delas och fällas i 60/40 vilket gör att det ryms hela 1.405 liter packning.

Klimatbonusbil

Kia e-Niro släpper inte ut någon CO när du kör och är därför klassad som klimatbonusbil, vilket innebär att du får en bonus på 60 000 kr* när du köper en ny e-Niro. För kraften står en elmotor på över 200 hästkrafter. *Klimatbonusen beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och är framräknad enligt uträkning från Transportstyrelsen.se.

7-års nybilsgaranti på Kia Ceed SP

Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Med hög kvalitet kan man ge den typen av garanti. En av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde är att nybilsgarantin följer med när du säljer din bil.

Och det finns fler fördelar! Om du väljer att serva din Kia hos oss på Kareby Bil får du dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar – en förmån som ingår när du servar din bil hos en  auktoriserad Kia-verkstad.