niro_line

Nya versionen av Niro

infotainment

Lev livet med nya Kia Niro!

Nya Niro modellerna

Nya Kia Niro Plug-In Hybrid
Introduktionspris från

324.900 kr

Välj mellan tre olika utföranden

Hybrid, laddhybrid eller ren elbil, du välje Upptäck nya Niro Hybrid och Niro Plug-In Hybrid med ny design samt uppdaterade säkerhets- och infotainmentsystem. Niro finns även som ren elbil. Alla varianter har den unika crossover-designen och energieffektiva egenskaper vilket borgar för att det finns en Niro som passar just dina behov.

UVO-connect

Nya Kia Niro Plug-In Hybrid samt Niro Hybrid är förberedda för UVO-connect – en rad avancerade funktioner framtagna för att öka din säkerhet, maximera din körupplevelse och göra din Kia enklare att äga och använda. Den kopplar upp dig mot världen omkring dig i realtid och ger dig ovärderlig information på varje resa. UVO-appen är byggd för att fungera både med Apple- och Android-telefoner och ger dig mer kontroll över din bil. Du kan skicka vägbeskrivningar till din Kia Niro före en resa, kontrollera var den är och se fordonsrapporter och diagnosuppdateringar.

7-års nybilsgaranti på Kia Niro

Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Med hög kvalitet kan man ge den typen av garanti. En av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde är att nybilsgarantin följer med när du säljer din bil.

Och det finns fler fördelar! Om du väljer att serva din Kia hos oss på Kareby Bil får du dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar – en förmån som ingår när du servar din bil hos en  auktoriserad Kia-verkstad.