siluett2

Helt nya ProCeed

interiör

ProCeed 1,4 T GT-line och 1,6 GT

Helt nya ProCeed kombinerar coupéns eleganta linjer med mångsidigheten hos en Sportswagon. Innovativ teknik tar körkänslan, komforten och säkerheten till en ny nivå. Kia ProCeed finns i två utföranden, 1,4 T GT140 hk och 1,6 T GT på 204 hk.

Nya ProCeed

ProCeed  1,4 T GT-line:

Introduktionspris från: 249 900 kr

ProCeed 1,6 T GT:

Introduktionspris från: 295.500 kr

Körupplevelsen

Helt nya Kia ProCeed finns i två modeller med effektiva och dynamiska turbomotorer. Välj mellan kraftfulla bensinmotorer på 140 eller 204 hk. Motorerna levereras med en 7-växlad DCT-låda, alla drivlinor har optimerats för att reducera koldioxidutsläppen så långt som möjligt. Partikelfilter är standard på de turboladdade bensinmotorerna.

7-års nybilsgaranti på Kia ProCeed

Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Med hög kvalitet kan man ge den typen av garanti. En av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde är att nybilsgarantin följer med när du säljer din bil.

Och det finns fler fördelar! Om du väljer att serva din Kia hos oss på Kareby Bil får du dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar – en förmån som ingår när du servar din bil hos en  auktoriserad Kia-verkstad.