kia_serviceavtal

SERVICEAVTAL KIA

Kia_serviceavtal_el

Teckna ett serviceavtal till din nya Kia

Nu kan du som privatperson teckna Serviceavtal för din bil. Erbjudandet är skapat för dig som inte vill privatleasa din bil men önskar fördela dina kostnader över året med hjälp av ett serviceavtal. Det enda du behöver är ett Kia-kort. Kia-kortet ger dig även andra fördelar som 1% i bonus på allt du handlar, fördelaktiga rabatter och erbjudanden från Kia.

Avtal kan enbart tecknas för fabriksnya bilar och endast tecknas av privatperson som har eller tecknar ett Kia-kort.

Serviceavtalet omfattar 4500 mil/36 mån. Om du säljer din bil under avtalstiden kommer serviceavtalet upphöra att gälla. Serviceavtal följer inte bilen (se avtalet för detaljer).

Serviceintervall för din Kia.

Serviceavtal på äldre Kia

För ju fler mil som din bil har rullat, desto viktigare är det att den kontrolleras för att kunna fortsätta att fungera bra. Därför har Kia tagit fram ett servicepaket som går under namnet 8+ för bilar som är äldre än 7 år.

En Kia som har fått rätt service och har alla stämplar i sin servicebok, har också ett bättre andrahandsvärde den dagen du vill sälja den. Du kan också vara säker på att du har gjort allt för att förebygga problem och kan undvika onödiga reparationskostnader.

Läs mer om 8+ eller hör av dig till oss direkt så berättar vi mer om kostnader och betalningslösningar.

VarförKia_GT