Köp nya och begagnade bilar - Stenungsund

Bilar i Stenungsund

Kareby Bil är en väletablerade bilhandlare som erbjuder ett brett utbud av av bilar. I vårt sortiment hittar du något för alla. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer kring någon av våra bilar. Hittar du inte det du söker? Stäm av med oss då vi alltid har nya bilar påväg in som inte ännu hunnits annonseras.

Begagnade bilar i Stenungsund

En begagnad bil är ett prisvärt och tryggt alternativ till ett helt nytt fordon. Vi utför alltid professionella tester och genomför noggranna inbyteskontroller och värderingar för att säkerställa att våra begagnade bilar håller högsta möjliga kvalité.

Fördelar med att köpa en begagnad bil

Att köpa en redan använd bil medför många fördelar. Du slipper bland annat att betala för den kraftiga värdeminskningen som sker i början av ett fordons liv. Om du dessutom vårdar din begagnade bil väl så blir andrahandsvärdet högt. Det innebär att du kan få ett bra pris om du väljer att sälja vidare din begagnade bil inom några år. Kareby Bil är en erfaren bilhandlare som erbjuder ett brett sortiment av begagnade bilar i Stenungsund. Vi står dessutom till tjänst om du någonsin skulle vilja sälja din gamla bil – oavsett om du planerar att köpa en ny eller inte.

Finansiering och garanti för din begagnade bil

När du ska köpa en begagnad bil på Kareby Bil har du möjlighet att lämna din gamla bil som inbyte. Ditt gamla fordon utgör då en del av betalningen för den bil du köper hos oss. Om det inte uppstår någon mellanskillnad i pris på det inlämnade fordonet och den bil du väljer, kan din gamla bil bytas ut mot ditt nya fordon utan extra kostnader. Vi erbjuder utöver detta anpassade finansieringsalternativ och förmånliga försäkringar som passar just dig och din begagnade bil från Stenungsund.

Vi erbjuder dessutom garanti i samverkan med Svensk Bilgaranti. Det innebär att din bil alltid omfattas av en garanti på minst 6 månader vid köp av ett begagnat fordon hos oss.

Provkör bilen i valfri miljö

Det är få saker som slår känslan av att få sätta sig bakom ratten, trycka foten på pedalen och höra ljudet av motorn för första gången. Hos oss får du möjlighet att provköra alla de fordon du är intresserad av – i helt valfri miljö. Du kan då känna efter om bilens kvalitéer matchar dina förväntningar eller ifall du vill leta vidare bland vårt utbud av nya eller begagnade bilar i Stenungsund. Vad du än söker efter i en bil så är vi säkra på att du hittar det hos oss.