TJÄNSTEBIL

Nya Fiat 500 EL

Bilar som får ditt företag att rulla

Behöver ni bilar till er personal? Frågar personalen efter tjänstebil? Är bilen en nyckelfaktor i din verksamhet? Då är du välkommen att prata tjänstebilslösningar med oss på Kareby Bil!

Vi jobbar med marknadsledande produkter som gör det både enkelt och ekonomiskt att ha tjänstebil. Är det dags att byta ut gamla bilar mot nya hjälper vi gärna till med försäljningen.

Har du frågor som rör bilar i företaget om leasingavtal, TCO, förmånsvärden och liknande slår du en signal eller kommer förbi. En del information hittar du också direkt här på hemsidan.

TCO och förmånsvärde – vi har koll!

Det är många faktorer som påverkar vilken bilmodell som fungerar bäst som tjänstebil i ditt företag. Vi hjälper dig att hitta en bilmodell som både passar din verksamhet och budget.

Vi arbetar utifrån vad man kallar TCO (Total Cost of Ownership). Det betyder att vi tar hänsyn till alla kostander som bilen har under hela leasingperioden. Men andra ord balanserar vi inköpspris mot restvärde, antal mil mot bränsleförbrukning och så vidare. Självklar räknar vi också ut bilens förmånsvärde.

Ett bra leasingförslag som ger dig en jämn kostnadsfördelning och god överblick över utgifterna. Genom oss kan du också teckna förmånliga serviceavtal så att bilen rullar tryggt och säkert under hela leasingperioden.

Sänk utgifterna med rätt tjänstebil för ditt företag!

Ducato