Bästa Alfa Romeo återförsäljaren | Kareby Bil AB
alfa_top_m
Alfa_Romeo_Logo.jpg

La meccanica delle emozioni

Alfa_Romeo_Logo_m

La meccanica delle emozioni

Nu kan du köpa Alfa Romeos bilsortiment hos oss.

Din återförsäljare av Alfa Romeo 

Letar du efter en ny, smakfullt utformad bil med sportig framtoning?

Då är en bil från Alfa Romeo något för dig. Alfa Romeo kombinerar lyxig design med tävlingsinspirerande prestanda. Bilmärket är väl etablerat på marknaden och erbjuder ett brett modellprogram med allt från rymliga familjebilar till graciösa sportbilar. Med sin moderna teknik och höga funktionalitet är Alfa Romeo ett pålitligt fordon som garanterar körglädje.

Köp ny eller begagnad Alfa Romeo

Kareby Bil är stolta återförsäljare av Alfa Romeo. Hos oss hittar du ett brett utbud av både nya och begagnade modeller. Utforska våra bilar i lager i Kungälv och Stenungsund.

Självklart kan du också besöka våra bilfirmor i Kungälv eller Stenungsund så hjälper vi dig med alla dina frågor.

Vi köper din Alfa Romeo

Hos oss får du din bil värderad snabbt, tryggt och enkelt. Våra professionella medarbetare genomför en noggrann inspektion av din Alfa Romeo och erbjuder dig sedan ett rättvist pris som bygger på en rimlig värdering.

Är du intresserad av att sälja din bil till oss? Börja i så fall med att fylla i vårt intresseformulär, så kontaktar vi dig med en tid när du är välkommen in till oss.

Service för din Alfa Romeo

Som auktoriserad servicepartner för Alfa Romeo, har vi rätt förutsättningar för att leverera högkvalitativ bilservice. Vi garanterar att ditt fordon sköts om på rätt sätt och vi ser till att du under tidens gång får tillgång till en lånebil om så önskas.

Är det dags att ge din Alfa Romeo service? Fyll i vårt formulär och ange när du skulle vilja serva din bil så återkommer vi till dig.

Finansiering

Att köpa en Alfa Romeo är en stor investering. Kareby Bil erbjuder olika typer av tjänster för att hjälpa dig med finansiering:

  • Bilfinansiering för företag och privatpersoner
  • Förmånliga bilförsäkringar
  • Anpassade finansieringsalternativ
  • Möjlighet till att byta in sitt gamla fordon som en del av betalningen för sin nya bil

Vi erbjuder även leasing för Alfa Romeo. (Och självklart också privatleasing av bilar av andra märken).

Varför du ska köpa din Alfa Romeo hos oss

Vi är en erfaren återförsäljare av Alfa Romeo. Våra kompetenta och engagerade bilförsäljare hjälper dig med alla frågor du har och ser till att dina specifika behov tillgodoses.

Välj oss som bilfirma och få hjälp med att hitta rätt fordon för dig. Välkommen!