Bästa erbjudandena på Fiat Professional Vehicles med Kareby Bil AB
fiat_pro_top_m
fiat_pro_logo

Mångsysslare av rang

fiat_pro_logo_m

Mångsysslare av rang

Nu kan du köpa Fiats proffsbilar hos oss.

Din återförsäljare av Fiat Professional

Letar du efter en ny, kraftfull bil som tillåter dig att hantera dagliga utmaningar på ett exceptionellt sätt?

Med Fiat Professional får du en transportbil med hög funktionalitet och bekväm arbetsmiljö. Med personliknande köregenskaper, toppmoderna säkerhetslösningar och komfortabel interiör är Fiat Professionals mångsidiga modellprogram perfekt för jobb och fritidsrelaterad sysselsättning.

 

Köp din Fiat Professional hos oss

Kareby Bil är en auktoriserad återförsäljare av Fiat Professional. Vi erbjuder både nya och begagnade bilar, och du kan enkelt utforska vilka modeller vi har i lager här på vår webbplats eller genom att besöka någon av våra bilfirmor i Kungälv och Stenungsund. Där får du hjälp av våra erfarna säljare som besvarar alla dina frågor.

Sälj din Fiat Professional till oss

Hos oss kan du enkelt och tryggt sälja din gamla Fiat Professional oavsett om du planerar att köpa en ny eller inte. Våra skickliga medarbetare genomför en noggrann kontroll av din bil och erbjuder dig sedan ett rättvist pris. Fyll i vårt intresseformulär, så kontaktar vi dig med en tid när du är välkommen in till vår anläggning. Vid köp löser vi dina lån och genomför ett ägarbyte direkt.

Finansieringsalternativ

När du har bestämt dig för vilken bil du vill ha är det passande att diskutera hur den ska betalas. En ny bil är en stor investering och Kareby Bil erbjuder finansieringstjänster som kan anpassas efter både privata och yrkesrelaterade behov:

Vi erbjuder även leasing för Fiat Professional. (Och självklart också privatleasing av bilar av andra märken).

Varför du ska välja oss som din bilhandlare

Hos Kareby Bil hittar du ett brett utbud av både nya och begagnade bilar av märket Fiat Professional. Med flexibla tilläggstjänster omfattar vi samtliga av dina behov, och tack vare våra kunniga bilförsäljare får du all hjälp du behöver när det är dags för dig att köpa en ny bil.